-

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Teşkilatı, gerçekleştirilen 2.olağan kongrenin ardından ilk ilçe divan toplantısını çarşamba günü gerçekleştirdi. Toplantıda sandık müşabihi ve mahalle başkanları ile gündemi de değerlendiren ilçe yönetimi, yeni görev alan üyelere de rozetlerini taktı.

İlçe Başkanı Osman Önal, “Her geçen gün gücüne katarak ıslak imzalı oy sayısını ve oy oranını artırmakta olan Yeniden Refah Parti’miz aydınlık, insanların huzur ve refah içinde yaşamalarını gerektirecek her türlü çalışmalarını itina ve özveri içinde yürütmekte” diye konuştu.

İKİNCİ 40 YILA HAZIRIZ

“Daha seçime girmemiş bir parti olmasına rağmen 81 ile has proje ve ekonomik gelirleri artıracak gelir kaynakları proje ve kaynak paketi çalışmalarını yürüten partimiz günden güne büyümekte ve halkımızın teveccühünü kazanmaktayız” diyen Önal, sözlerini şöyle tamamladı:

“Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, her ne kadar büyük televizyon kanallarına çıkamamış olsa da bazı yerel kanallarda konuşmalar yapıp halkımıza sesini duyurmakta. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın deyimi ile ikinci 40 yıla hazırız. Biz milli görüşçüler, bu ülkenin olmazsa olmazıyız”