-

YENİDEN REFAH PARTİSİ KARASU'DA OSMAN ÖNAL BAŞKAN (izle)

...

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Teşkilatı, gerçekleştirdiği ikinci olağan kongre ile bayrak değişimine gitti. Yeniden Refah Partisi’nin Kurucu ve birinci dönem ilçe başkanlığını yapan Muammer Adanur, il yönetiminde görev yapacak olması nedeniyle ilçe başkanlığına aday olmadı.

Kongrede tek liste ile gidilen seçim sonucu Osman Önal ve yönetimi ikinci dönem teşkilatlanma görevini devraldı. Kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk katıldı. Ayrıca siyasi parti temsilcileri, bazı mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer de kongrede yerini aldı.

Kongrenin divan başkanlığını Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Korkmaz, divan üyeliklerini ise Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkan Yardımcısı Biran Yasa ve Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Cemil Adanur seçildi.

ADANUR’DAN TEŞEKKÜR

Açılış konuşması için kürsüye gelen Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Muammer Adanur, yaptığı konuşmada görevleri süresince destek veren herekse teşekkür etti ve Osman Önal ile yönetimine başarılar diledi.

Adanur’un ardından kürsüye Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya geldi. Kaya, bugüne kadar şikayet üreten değil çare üreten bir parti olmayı gaye ettiklerini ve bu düşünce ile de devam edeceklerini dile getirdi.

Kaya, “Yapılmayanı yapmaya ve yanlışları uyarmaya devam edeceğiz. Önceliğimiz her daim millettir ve milletin yararına olan işe destek verir, millete zarar verecek her şeye de karşı çıkacağız. Uyardığımız yanlışın doğrusunu da ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Teşkilatı 2.Olağan Kongresi, Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk’ün gündeme dair ve tarihi içeren siyasi konuşmasıyla son buldu. Geçerli oyların tamamını alan Osman Önal başkanlığındaki yönetim ise şu isimlerden oluştu:

BAŞKAN: Osman Önal

YÖNETİM (ASİL): Özgür Aydın, Salim Silik, Yılmaz Kaçmaz, Yaşar Maden, Hakan Akkaya, Bekir Oktar, Cemil Adanur, Civan Küntaş, Ferdi Kuruoğlu, Adnan Yılmaz, Osman Kerem Keskin, Özcan Karahan, Veysel Emanet, Kemal Demirel

YÖNETİM (YEDEK): Turgut Demirci, Cemre Şükür, Nafiz Baytar, Kemal Küntaş, Kenan Akbaş, Kadir Turan, Etem Başer, Mehmet Emre Coşkun, Sadık Baş, Hüseyin Bayram

İL DELEGELERİ: Kemal Küntaş, Şükrü Çelikkol, Çağlar Özkan, Ali Keleş, Hüseyin Bayram, Özgür Aydın, Şener Usta, Salim Silik, Adnan Yılmaz, Turgut Demirci, Osman Önal, Osman Kerem Keskin, Cemil Adanur, Cemre Şükür, Yılmaz Kaçmaz, Şakir Aksoy, Esra Kaçmaz, Yıldız Demirci, Hava Önal, Hünkar Durmuş, Hakan Akkaya, Civan Küntaş, Ramazan Güney, Lütfi Demirci, Yaşar Maden, Yusuf Bayram, Ali Bektaş, Şükrü Aldırmaz, Fatih Kuruoğlu, Oktay Şahin, Turan Tunca, Ferdi Kuruoğlu, Mustafa Karahasan, Metehan Küntaş, Bekir Oktar, Etem Başer, Zübeyde Adanur, Arzu Küntaş, Feda Şentürk, Özcan Kahraman, Kemal Demirel, Turgut Demirci, A.Kadir Turan, Sadık Baş