-

Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi 2.Büyük Kongre sonrası İlçe Başkanı Osman Önal, bir değerlendirmede bulundu. Önal, “Karasu’dan ve Sakarya’dan katılım, beklediğimizden de fazla oldu. Yeniden Refah Partisi ile ülkemizin gerçek adil düzenini inşa edeceğiz” dedi.

“Yeniden Refah Partimizin 2’nci Olağan Kongresi’nde mevcut Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, bin 225 delegenin tümünün oylarını alarak yeniden genel başkan seçildi” diyen Önal, “Çalışmalarımıza bugün itibariyle başladık. Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanlığı olarak Karasulu halkımıza genel merkezimizin projelerini ve çalışmalarını, gerçek adil düzenin nasıl inşa edileceğimizi anlatacağız. Güzel Karasu’muz için de eksiklerimizi raporlayarak genel merkezimize sunacağız ve var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

BİZİM İTTİFAKIMIZ MİLLETİMİZLE

Açıklamasında Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın sözlerine de yer veren Osman Önal, “Genel Başkanımızın, ‘metalleri yorulmuş, boyaları dökülmüş, artık bu millete verecek bir şeyi bulunmayan mevcut iktidarın emeklilik zamanı geldi. 6 benzemezin bir araya gelmeye çalıştığı masadakilerle, iktidarda bulunan kasa başındakilerin millete verecek bir şeyi yoktur’ sözleri dikkat çekti” şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, “Bu kongremiz ile birlikte bir kez daha gördük ki, Yeniden Refah olarak ittifakımız milletimizledir. Yeniden Refah Partimizin Amerikalarda, İngilterelerde icazet arayışı olmamıştır. Yeniden Refah Partimiz, milletimizden gizli görüşmeler yapmamış, pazarlık masalarına oturmamıştır. İktidarı, Washington’dan, Londra’dan değil; aziz milletimizden, Anadolu’dan istiyoruz. Yeniden Refah Partisi ile ülkemizin gerçek adil düzenini inşa edeceğiz” dedi.