Karasu sahili Akkum mevkii, kule 18 yakınlarında bırakılan çöpleri görüntüleyen bir takipçimiz, çektiği fotoğrafı gözler önüne sererek Karasu sahilini kirleten kişilere tepkisini dile getirdi. “Deniz kenarına gelip, gün boyu denize giren ve giderken çöpleri arkasında bırakan saygısız insanların Karasu sahiline gelmesini istemiyoruz” diyerek sert bir dille bu sorumsuz kişilere tepki gösteren takipçimiz, “Karasu Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, gün boyunca sahilimizi temizliyor. Bu tür saygısız insanlar hem ilçemizin adını lekeliyor hem de tatilcilere büyük saygısızlık yapıyor” dedi.

 

Karasu sahilinin herkesin ortak kullanım alanı olduğunu hatırlatan takipçimiz, “Temizlik ekiplerine yardımcı olmak adına herkes çöpünü yanında götürüp, en yakındaki çöp konteynerine atsa Karasu, daha yaşanılabilir bir yer olur” diyerek tatilcilerin ve Karasulu vatandaşların daha saygılı olmalarını beklediklerini sözlerine ekledi.

 

Haber niteliği taşıyan video ve fotoğraflarınızı, sosyal medya hesaplarımızdan mesaj ile veya Karasu Haberleri WhatsApp İhbar Hattı’na gönderebilirsiniz. WhatsApp İhbar Hattı numaralarımız: 0541 686 14 77 ve 0542 232 54 54