İstanbul Lüleburgaz’da askerlik yapan Karasu’nun sevilen simalarından Semih Polat, “Türkiye’nin her yeri vatandır, ama nerede olursak olalım Karasu memlekettir ve memleket özlemi her yerde aynıdır” diyerek Karasu’ya ve sevdiklerine selam gönderiyor.

 

Van’da vatani görevini sürdüren Karasulu yiğidimiz Muzaffer Torun, “Karasu’ya selam olsun, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Şafak 61…” diyen Torun, “Dualarınızla ayaktayız çok şükür” diyerek mesajına son veriyor.

 

Karaulu kahraman Mehmetçik Ömerhan Erdoğan da Van Jandarma Komutanlığı’nda askerliğinin devam ettiğini belirtirken, “Karasu’ya ve Karasulu dostlarıma çok selamlar. Herkesi çok özledim, bizim için dua edin” diyerek sevenlerine selam gönderiyor. Karasu Haberleri İnternet Medyası olarak bizler de kıymetli askerlerimize hayırlı teskereler diliyoruz.

 

Haber niteliği taşıyan video ve fotoğraflarınızı, sosyal medya hesaplarımızdan mesaj ile veya Karasu Haberleri WhatsApp İhbar Hattı’na gönderebilirsiniz. WhatsApp İhbar Hattı numaralarımız: 0541 686 14 77 ve 0542 232 54 54