Şırnak Silopi’de vatanı için gözünü kırpmadan nöbet tutan ve “Bizler burada her an tetikteyiz” diyen Manavpınarı Mahallesi’nden Emre Taşdelen, “Demir Pençe Tugayı’ndan Karasu’ya selam olsun. Şafak 249, Karasu’yu çok özledim” diyerek sevenlerine ve ilçemize selamını iletiyor.

 

Tunceli’de askerlik görevini yapmakta olan Osman Kahraman da, “Tunceli’den Karasu’ya selam olsun. Allah’ın izniyle 144 gün sonra Karasu’ya döneceğim” mesajını gönderirken, “Sizlerin dualarıyla hepimiz ayaktayız” demeyi de ihmal etmiyor.

 

Karasu’yu bir selam da Suriye sınırından geldi. Batuhan Mandıralı, çakı gibi bir asker olduğunu, gönderdiği fotoğrafla bir kez daha kanıtladı ve “Sınırdan Karasu’ya selamlarımı iletiyorum” mesajını verdi. Karasu Haberleri İnternet Medyası olarak bizler de kıymetli askerlerimize hayırlı teskereler diliyoruz.

 

Haber niteliği taşıyan video ve fotoğraflarınızı, sosyal medya hesaplarımızdan mesaj ile veya Karasu Haberleri WhatsApp İhbar Hattı’na gönderebilirsiniz. WhatsApp İhbar Hattı numaralarımız: 0541 686 14 77 ve 0542 232 54 54