Gelişi güzel apartman önlerine ve içlerine, çoğu zaman da yerlere atılan öbek halindeki el ilanları hakkında takipçilerimizden çok sayıda şikayet gelmeye başladı.

 

WhatsApp ihbar hatlarımıza gelen mesajlarda Karasulu vatandaşlar, “El ilanları öbek halinde apartman önlerine, merdivenlere ve yerlere atılıyor. İnadına bakmadan alıp hepsini çöpe atıyoruz”, “Yerlerde çöp haline gelen el ilanlarından bıktık”, “El ilanlarını dağıtan kişiye tepkimi gösterdim, ‘abi bize de dağıtmamız söylemiyor’ şeklinde cevap aldım” gibi yorumlar yapılıyor.

 

Vatandaşlar, el ilanı dağıtan kişilere, “Broşürlerinizi, ilanlarını apartman önlerine öbek halinde bırakmayın. Üzerlerine basılıyor, ıslanıyor ve kirlilikten öteye gitmiyor” diyerek şikayetlerini dile getiriyorlar. “Dağıttıran ve dağıtan kişilerden duyarlılık bekliyoruz” diyen vatandaşlar ilgili kişilere mesaj gönderiyor.

 

 

Haber niteliği taşıyan video ve fotoğraflarınızı Karasu Haberleri WhatsApp İhbar Hattı’na gönderebilirsiniz. WhatsApp İhbar Hattı numaralarımız: 0541 686 14 77 ve 0542 232 54 54