• USD 32,38
  • EUR 35,05
  • ALTIN 2.325,75
  • BİST100 9.102
  • BTC 70.002
1 yıl önce KÖŞE YAZILARI
1 yıl önce ASAYİŞ

Karasu Belediyesi eski başkanlarından Sedat Büyük, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bir süredir tedavi gören Büyük’ün vefatı, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

1 yıl önce KARASU

20 günlükten SMA ölümcül kas hastalığına yakalandığı öğrenilen Karasulu Karan Reis için herkes tek yürek oldu. Reis’in tedavisinde planlanan 1 milyon 820 bin doların toplanması için valilik izni alındı.

1 yıl önce SİYASET

Büyük Birlik Partisi Karasu İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu, 30 yıldır görev yaptığı partisinden istifa ettiğini duyurdu. “22 kişilik yönetim kurulumuz ile beraber istifamızı verdik” diyen Eminoğlu, Cumhur İttifakı’nı sonuna kadar destekleyeceklerinin altını çizdi.

1 yıl önce KARASU

Karasu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren fırınlarda hijyen ve gramaj denetimi gerçekleştirdi. Zabıta Müdürü Talat Kaptan, Ramazan ayında da fırınlara yönelik denetimlerin devam edeceğinin altını çizdi.

1 yıl önce EĞİTİM

Karasu İnönü İlkokulu, Sakarya’da düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası İlkokul Kademesi küre oyununda il birinciliğini, equilibrio oyununda ise il ikinciliğini kimseye kaptırmadı. Küre oyununda birinci olan Yavuz Selim Aslanbey Sakarya ve Karasu’yu Türkiye finallerinde temsil etmeye de hak kazandı.

1 yıl önce SİYASET

Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan Oğan için Karasu’da da imza kampanyası başlatıldı. Zafer Partisi Karasu İlçe Başkanı Fatih Demirci, Atatürk ve yüce Türk milletinin kurduğu Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm vatanseverleri adayımız Oğan için imzaya davet ediyoruz” dedi.

1 yıl önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 22 - 28 Mart 2023 tarihli 236.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

1 yıl önce EĞİTİM

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Limandere İlkokulu’nun boşatılmasına ilişkin açıklamada bulundu. Okulun depremden dolayı boşaltılmadığının altını çizen Turhan, “Bu karar daha önceden alınmış ve planda olan bir çalışmaydı” dedi.

1 yıl önce SAĞLIK

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle Karasu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Selim Özdin ve personelleri Özel Eğitim Uygulama Okulu 1. Kademe’yi ziyaret etti. Özel öğrencilerle bir araya gelen Özdin ve beraberindeki heyet, el baskısı etkinliği gerçekleştirdi.