-

Cuma günü Karasu Spor Salonu’nda diploma ve kuşak takdim töreni düzenlendi. 60 sporcunun hazır bulunduğu törende Karasu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Said Özkan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, Karasu Kuzey Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Işık, Gölköprü Mahallesi Muhtarı Ali Haldız ile veliler katılım sağladı.

Törende 60 sporcudan biri sarı, 13’ü yeşil, 11’i mavi, 19’u kahverengi kuşağa terfi etti. 16 sporcu ise 16 sporcu ise dört yıllık çalışmalarının sonucunda siyah kuşağa geçti. Son kuşağa geçmeye hak kazanan 16 sporcu, 18 yaşında olduklarında antrenör ve hakem olma seviyesine ulaşmaya hak kazandı. Sporcular ayrıca Uluslar Arası Avrupa Dünya Hakemliği ve Antrenörlüğü olarak da devam edebilecek.

Genç sporcuların diploma ve kuşaklarını HEM Müdürü Özkan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ataç, Kulüp Başkanı Murat Işık ve Muhtar Haldız takdim etti. Törende konuşma yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Kasım ayında kuşak sınavı yapıldı. Ancak o dönemde belgelerini veremedik. Terfi ederek bir üst kuşağa geçen sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Said Özkan ise, genç sporcuların üzerinden desteklerini esirgemeyen velilere teşekkür etti ve sporcuların başarılarının devamını diledi.