-

LİDER KIZILCIKSPOR, SEZONU DEĞERLENDİRDİ (izle):

...

Sakarya 1.Amatör Lig’in bitimine bir hafta kala Karasu Grubu’nd aliderliği ve Play-off’u garantileyen Kızılcıkspor’un Başkanı İdris Demirci ve Teknik Direktörü Aydın Zandolu, son maç olan Yuvalıderespor maçı öncesi Karasu Haberleri’ne konuştu.

“Lig başında futbolcularımızla her şeyi konuştuk. Her maça da güzel şeyler yapmak adına çıktık. Çocuklarımız güzel maçlar ortaya koydu” diyen Başkan İdris Demirci, “Taraftarımızın desteğiyle, teknik ekibimizle, yönetimimizle ve futbolcularımızla güzel ve örnek birliktelik oluşturduk” dedi.

SÜPER LİG’E ÇIKACAĞIZ

Demirci, “Amacımız ve mücadelemiz, Kızılcıkspor’un adını daha geniş kitlelere duyurmak adınaydı. Son maçtan önce de liderliğimizi ve Play-off’u garantiledik. Play-off’ta da Kızılcıkspor’a yakıştığı şekilde oynayacağız ve Süper Lig’e çıkmak için mücadele vereceğiz” sözlerine yer verdi.

“Özellikle taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi hiç yalnız bırakmadılar. Onların desteği çok önemli” diyen İdris Demirci, “Tüm rakiplerimize de başarılar diliyoruz. Her takım dostumuz, her taraftar da bizim birer kardeşimizdir” ifadeleriyle centilmenliklerini bir kez daha ortaya koydu.

TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Teknik Direktör Aydın Zandolu ise “Ligi sorunsuz ve sakatlık olmadan tamamladık. Başkanımız İdris Demirci’nin takıma katkılarıyla eksiklerimizi de ortadan kaldırdık ve son güne geldik. Şimdi Play-off mücadelesi başlıyor. Takımıma güveniyorum” diye konuştu.

Zandolu, sözlerini “Futbolcularımızın, Kızılcıkspor’u Süper Amatör Lig’e çıkartacağına inanıyorum. Çünkü bu takım bunu hak ediyor, taraftarımız hake diyor. Maçların centilmence geçmesini ve hakem kurulumuzun başarılı hakemleri atamasını bekliyoruz” diyerek tamamladı.