-

Maça, rüzgarı arkasına alarak başlayan Karasuspor gençleri, Maltepe kalesini adeta ablukaya aldı. Sağlı sollu ataklarla tehlikeli pozisyonlar üreten Sarı-Kırmızılı gençler, aradığı golü 32.dakikada Kerem’in vurduğu topun rakip oyuncu Enes’in ayağına çarpmasıyla kendi kalesine atmasıyla buldu.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Karasuspor U16 takımı, ikinci yarıda Maltepe Gençlikspor’un rüzgar avantajına karşı oynadı. Maltepe’nin peş peşe atakları sonucu 59.dakikada Kerem’in golüyle skor 1-1 oldu.

Bu golden sonra bireysel bir futbol ortaya koyan Karasuspor, bir türlü isabetli paslar yapamayınca galibiyet golünü bulamadı ve gruptan direkt çıkma şansını kaybetti. Maçın bu skorla bitmesi nedeniyle Karasuspor, grupta beşinci sırada yer alan Sapancaspor ile Play-Off müsabakası oynayacak. Bu maçtan galip çıkarsa bir maç daha yapacak.

KARASUSPOR 1-1 MALTEPE GENÇLİKSPOR

SAHA: Ferizli

HAKEMLER: Oğuzhan Çalışkan, Berkay Aykın, Barış Kısacık

KARASUSPOR: Muhammet, Kerem Erenoğlu, Kerem Asaf, Melih, Alperen, Bahadır, Yiğithan, Muhammet Can, Hasan, Kerem Bayrak, Volkan

ANTRENÖR: Kenan Tiryaki

MALTEPE GENÇLİKSPOR: Ahmet, Keremcan, Sami, Behlül, Enes, Arda, Mustafa Mansur, Samet, Mustafa Can, Mustafa Emir, Yusuf Hamza

ANTRENÖR: Eren Pekin

GOLLER: Dk.32 Enes (k.k) (Karasuspor), Dk.59Kerem (Maltepe Gençlikspor)