-

Karasu Aziziyespor, Sakarya Süper Amatör Lig C Grubu’nun 11.haftasında Arifiyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Arifiye Belediye Kompleksi’nde oynanan maça rakip ekip hızlı başladı. İlk 15 dakika baskın oynayan Arifiye ekibi, 20.dakikada üstünlüğü Karasu Aziziyespor’a kaptırdı.

Tıntınlar, ilk yarıda fazla gol pozisyonu bulamazken Arifiyespor 39.dakikada bir penaltı şansı yakaladı. Aydın, topu dışarıya atınca Arifiyespor bu penaltı şansını iyi değerlendiremedi. İlk yarı golsüz berabere sona erdi.

İkinci yarıda Aziziyespor, daha istekli bir oyun ortaya koydu. Dakikalar 48’i gösterirken korner vuruşundan gelen topu şok bir kafa vuruşuyla rakip ağlara gönderen Yağız Efe, Karasu Aziziyespor’u 0-1 öne geçirdi.

10 KİŞİYKEN İKİNCİ GOL

Maçın ilk golünü atan Yağız Efe, 60.dakikadaikinci sarı kartı görünce takımını on kişi bıraktı. Maçı on kişi sürdüren Tıntınlar, 70.dakikada Bedirhan’ın direkten dönen topunu tamamlayan Hasan’la 0-2 öne geçti.

Maçın bitimine dokuz dakika kala Yunus’la farkı bire indiren gol geldi ve skor 1-2 oldu. Maçın bitimine iki dakika kala ise hakem yeniden kırmızı kartını çıkardı. İlyas Umut’un da kırmızı kart görmesiyle Arifiyespor da on kişi kaldı.

Maçta başka gol olmazken Karasu Aziziyespor’un yeni transferi kaleci Berat’ın yüzde yüzlük pozisyonlardaki başarılı kurtarışları, maçın kaderini de etkiledi. Aziziyespor, rakibini deplasmanda 1-2 yenerek üç puanın sahibi oldu ve puanını 20’ye yükseltti.

ARİFİYESPOR 1 – 2 KARASU AZİZİYESPOR

SAHA: Arifiye Belediye Kompleksi

HAKEMLER: Bedirhan Gökdemir, Furkan Köknar, Berkant Sercan Dertli

ARİFİYESPOR: Alihan, Emre, Oğuzhan, Burak, Fırat, Aydın (Gürcan), Özcan (Emre), Yunus, Gürkan, Ömer (Abdulkerim), İlyas Umut

ANTRENÖR: Zafer Yıldırım

KARASU AZİZİYESPOR: Berat, Yağız Efe, Ruhi Kaan, Emir, Ahmetcan, Hasan, Alparslan, Bedirhan (İsmail), Faruk (Muzaffer), Kudret (Ömer Faruk), Yasin

ANTRENÖR: Fikri Yılmaz

KARTLAR: Dk.60 Yağız Efe (Karasu Aziziyespor), Dk.88 İlyas Umut (Arifiyespor)

GOLLER: Dk.48 Yağız Efe, Dk.70 Hasan (Karasu Aziziyespor), Dk.81 Yunus (Arifiyespor)