-

Cuma günü Karasu Şehir Stadı’nda tam kadro ilk antrenmanını yapan Karasu Aziziyespor, sezonu açtı. Kulüp yöneticisi Timur Acar’ın da katıldığı antrenmanda, program öncesi bol bol fotoğraf çektirildi. Moral konuşması yapan Acar, futbolculardan şampiyonluk sözü aldı.

Sarı-lacivertli ekibin ilk antrenmanında bir de sportif centilmenlik örneği ortaya kondu. Karasuspor Teknik Direktörü Zeki Çakır, Altyapı Sorumlusu Mahmut Hanefi Erdoğdu, Karasu Futbol Akademi Genel Koordinatörü Samet Soytürk ve altyapı oyuncuları da Aziziyespor’a başarılar diledi, hatıra fotoğrafları çekildi. Teknik Direktör Fikri Yılmaz eşliğinde ısınma hareketleri yapan Aziziyespor, teknik taktik çalışması ile ilk antrenmanını başarıyla tamamladı.

Aziziyespor Kulüp Başkanı Çetin Kaya, “Hedefimiz sadece şampiyonluk. Tam kadro sahadayız, kadromuza 3-4 ilave ile transfer defterini kapatacağız. İddialıyız, güçlüyüz ve hazırız” dedi. Futbolcularla moral konuşması yapan yönetici Timur Acar da “Sizden ikincilik bile istemiyorum. Sadece şampiyonluk istiyorum. Çünkü size güveniyorum ve şampiyon olacaksınız” diye konuştu.