Ramazan Marmara'nın haberi

.

Karasu Aziziyespor, Süper Amatör Lig C Grubu 6.hafta karşılaşmasında kendi evinde Hendek ekibini ağırladı. Maça taraftarın büyük desteğiyle başlayan Aziziyespor, üstünlüğü elde tutarak rakibini sağlı sollu ataklarla bunalttı.

Maçın 16.dakikasında Alpaslan’ın şutu, kalecinin dikkatiyle filelerle buluşmasa da pozisyonu iyi takip eden Faruk, topu ağlarla buluşturdu ve Aziziyespor’u 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra rakip takım Hendek Yenimahallespor, beraberlik golü ararken bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı.

44.dakikada Alpaslan farkı ikiye çıkararak Karasu Aziziyespor’u 2-0 öne geçirdi ve takımının soyunma odasına bu skorla uğurladı. İkinci yarı ise her iki takım açısından kontrollü başladı. Orta alan mücadelesiyle devam eden maçta Hendek ekibi, 75.dakikada Yusuf’un ayağından gelen golle farkı bire indirdi: 2-1

Dakikalar 88’i gösterdiğinde ise köşe vuruşunda sahneye Kaptan Kaan İskender çıktı ve kafa golüyle skoru 3-1’e getirdi. Son sözü ise oyuna sonradan giren Erhan 90+3’te söyledi ve Karasu Aziziyespor sahadan 4-1’lik skorla galip ayrıldı. Maç sonunda, takımını tribünlere çağıran Aziziye taraftarı, desteğiyle galibiyet sevincine de ortak oldu.

Karasu Aziziyespor 4-1 Hendek Yenimahallespor

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Murat Baş, Onur Solak, Ömer Acar

KARASU AZİZİYESPOR: Alperen, Emir, Ruhi Kaan İskender, İsmail, Muzaffer Albay, Hasan, Bedirhan (Onur), Faruk (Erhan), Uğur (Yağız), Alpaslan, Ahmetcan

ANTRENÖR: Ercan Zorlu

HENDEK YENİMAHALLESPOR: Tufan, Uğur, Kudret (İslam), Enes, Onur (Rahim), Ercan, Yusuf Emre (Emre Yurdagül), Mevlüt, Levent, Emre (Muhammet), Bedirhan (Serkan)

ANTRENÖR: Vedat Yavuz

GOLLER: Dk.16 Faruk, Dk.44 Alpaslan, Dk.88 Kaan İskender, 90+3 Erhan (Karasu Aziziyespor), Dk.75 Yusuf (Hendek Yenimahallespor)