-

Her bölgede grup birincisi olan 8 takımın tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulü oynayacakları çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 4 takım TFF 3.Lig’e çıkma hakkı kazanacak.

ÜÇ TAKIM AYNI GRUPTA

Sakarya'yı Bölgesel Lig'de temsil edecek olan Karasuspor, Erenlerspor ve Hendekspor 1.Bölge 4.Grup'ta yer alacak. Üç takımımız arasında çift devreli lig usulüne göre oynanacak olan maçların ardından grup lideri olacak takım, diğer 7 grup birincisi ile bölge finallerinde karşı karşıya gelecek.

8 takımın tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulü oynayacakları çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları sonunda bölge birincisi olan takım 3.Lig'e yükselecek. Temsilcilerimiz Karasuspor, final etabından İstanbul, Zonguldak, Kocaeli, Düzce, Bursa ve Çanakkale ekiplerinden finale kalan takımlarla yarışacak.

KARASUSPOR BAL GRUBU (1.Bölge 4.Grup):

1- Karasuspor

2- Erenlerspor

3- Hendekspor

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.