-

Pazar günü Karasu Şehir Stadı’nda oynanan son hazırlık maçında Karasuspor ile Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor karşı karşıya geldi. Son eksikleri görmek adına oynanan hazırlık maçında her iki takım da maça kontrollü başladı.

İLK RESMİ MAÇ 9 HAZİRAN’DA

İlk yarıda orta alan mücadelesine sahne olan maçta ikinci yarıda her iki takım da gol pozisyonuna girse de savunmalar ve kaleciler gol izni vermedi. Böylelikle karşılaşmada her iki takım da gol atamazken son hazırlık maçı da başladığı gibi sona erdi. Karasuspor, ilk resmi maçını 9 Haziran’da Karasu Şehir Stadı’nda Hendekspor ile gerçekleştirecek.

Karşılaşmanın sonunda Karasuspor Antrenörü Serdar Ergelen, “Bu oynanan hazırlık maçları bizim için iyi oldu. Tüm eksikliklerimizi gördük ve giderdik. Sezona en iyi şekilde hazırladık. Önümüzdeki maça iddialı bir şekilde gireceğiz. 9 Haziran’da Hendekspor ile oynayacağımız lig maçından galibiyetle ayrılacağız” şeklinde açıklamada bulundu.

Karasu Belediye Başkan Yardımcıları Hüdaver Ağun ve İsmail Karakaş, Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Gençlik ve Spor Karasu İlçe Müdürü Kemal Ataç, Karasu Belediyesi Ak Partili Meclis Üyeleri Murat Kaçar ve İsmet Yavuzyiğit, CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Taşkın Ekşi, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli de maçı tribünden takip etti.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.