-

Düzce takımlarından Çilimli Belediyespor, Karasu Aziziyesporlu başarılı futbolcu Berkhan Kartal’ı renklerine kattı. Kartal, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Bölge’de şampiyonluk mücadelesi veren Çilimli Belediyespor ile Çarşamba günü prensipte anlaşmıştı.

Perşembe günü de Düzce’ye giderek takımıyla ilk antrenmana çıkan Kartal, yeni kulübüyle resmen anlaştı. Çilimli Belediyespor, BAL grubunda liderle arasında üç puan bulunan ve grupta 3.sırada yer alan en büyük şampiyon adaylarından biri durumunda.

SAKARYA’YA TANIDIK KULÜP

Hendekspor’un Bölgesel Amatör Lig Play-Off final maçında yendiği Çilimli Belediyespor’da futbol hayatına devam edecek olan Kartal, Karasu Haberleri ve Öncü Karasu’ya açıklamalarda bulundu. Kartal, “Karasu benim evim, evimi en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.

Çarşamba günü kulüp başkanıyla telefonda görüştüğünü ve anlaşma sağladığını belirten Kartal, “Transfer için görüştüğüm takımlardan biriydi. Normalde Çarşamba günü antrenmana çıkacaktım. Hava muhalefeti nedeniyle erteledik. Karasu’dan ve kulübümden ayrılmak hiç kolay olmadı. Profesyonellik gereği yeni kulübüm için ter dökeceğim. Heyecanlıyım, beklentileri karşılayacağım” ifadelerini kullandı.