-

Karasuspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Bölge 4.Grup’ta üçüncü maçını deplasmanda Hendekspor ile oynadı. İlk maçı sahasında yine Hendekspor’a 2-3 kaybeden sarı kırmızı ekibimiz, sahada başarılı bir oyun ortaya koysa da mağlup oldu.

Grupta ikinci maçında Erenlerspor’u deplasmanda 1-2 mağlup eden Karasuspor, 3.Lig terfi için play-off maçlarına kalmak için Hendek deplasmanına galibiyet parolasıyla çıktı. Maçın 34.dakikasında Hendekspor, Hakan Soylu’nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Karasuspor, 46.dakikada Sezer ile skorda 1-1’lik eşitliği sağladı. Hendekspor ise Halil ile 70.dakikada 2-1 öne geçti. 90+1’de Enes’in golüyle Hendek ekibi 3-1 öne geçti. Maçta son sözü 90+2’de Karasuspor’da Yusuf söyledi ve skoru 3-2’ye getirdi. Maçta başka gol olmadı.

HENDEKSPOR 3 – 2 KARASUSPOR

Stat: Hendek Atatürk Stadı

Hakemler: Ahmet Aydın, Resul Emre Göçmen, Ahmet Çağatay

Hendekspor: Bülent, Burak Balcı, Ahmet, Onur, Hakkı, Kartal, Kerim (Onur), Emrah (Berkay), Hakan (Enes), Halil, Burak Toker (Muhammed)

Antrenör: Talip Toprak

Karasuspor: Kaan, Hacı Bilal, Haluk, Sinan (A. Baki), Ahmetcan, Mustafa, Selim (Muhammed), Bedirhan, Sezer (Ercan), M.Kaan (Yusuf), Aziz Can

Antrenör: Ersin Türker

Goller: Dk.34 Hakan, Dk.70 Halil, Dk.90+1 Enes (Hendekspor), Dk.46 Sezer, Dk.90+2 Yusuf (Karasuspor)