-

Karasu Çatalövez Mahallesi’nde Karasulu hakem Önder Demir başkanlığında yaklaşık altı ay önce Çatalövez Gençlik Derneği kuruldu. Önder Demir’in yönetiminde Nigar Karasu, Atakan Demir, Nazımcan Küçükşahin, Sercan Aydoğan ile Emirhan Aydoğan yer aldı.

Mahalle gençlerini kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spora teşvik etmeyi amaçladıklarını ifade eden Dernek Başkanı Önder Demir, “Derneğimiz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora, güzel ahlaka teşvik etme ve mahallemizde daha fazla faaliyet oluşturma amacıyla kuruldu” dedi.

“Kısa zaman içerisinde mahallemizde lokal açıp gençlerimize tenis masası, voleybol sahası kazandırdık” şeklinde konuşan Önder Demir, “Lokalimizde her türlü zeka oyunu bulunmakta ve maç geceleri de düzenliyoruz. Faaliyetlerimizde ise tenis turnuvası, voleybol turnuvası, mahallemizdeki cenaze ve düğünlerde çay, tabure gibi hizmetleri de veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Derneklerinde çeşitli zeka oyunlarına da yer verdiklerini de ifade eden Demir, “Aynı zamanda mahallemizi temiz tutma adına belirli kısımlara derneğimiz tarafından çevreyi koruma amaçlı uyarı tabelaları da asıldı. Ayrıca her bayram öncesi de gençlerimizle birlikte mezarlık temizliğini de gönüllü olarak yapıyoruz” sözlerine yer verdi.