-

Okçuluk Antrenörü ve Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Kocabaş’ın öncülüğünde 30 sporcu, gerçekleştirilen yıl sonu müsabakasında kıyasıya yarıştı. Yarışmanın sonunda dereceye giren yetişkin ve öğrenci grubu sporcular, Karasu Şehir Stadı’nda Cuma günü düzenlenen “okçuluk müsabakaları ödül töreni” ile ödüllendirildi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün (HEM) ortaklaşa gerçekleştirdiği törene Karasu İlçe Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Alataş, Sahil Güvenlik Komutanı SAGET31 Bot Komutanı Ast. Kd. Çvş. Yasin Ölüç, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, HEM Müdürü Said Özkan katılım sağladı.

İlçe protokolünün tek tek ok atışını gerçekleştirdiği anlar, renkli dakikalar ortaya çıkardı. Programda, yetişkin ve öğrenci grubunda olan sporculardan dereceye girenlere ilçe protokolü tarafından ödülleri takdim ederek tebrik etti. Dereceye giremeyen sporculara ise, madalyaları verildi. Ödül töreninin ardından tüm sporculara başarılar dileyen ilçe protokolü, sporcular ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

Makaralı Erkekler Kategorisi:

- Serdar Çiftçi

- Mürsel Memişoğlu

- Muhittin Yılmaz

Klasik Erkekler Kategorisi:

- Münip Erdem İpekçi

- Eyüp Ensar

- Mert Eren Kocabaş

Geleneksel Erkek Kategorisi:

- Hasan Kolukısaoğlu

- Yusuf Öztürk

- Sezgin Adıyaman

Küçükler Kategorisi:

- Aslı Uğur

- Ahmet Tuna Uğur

- Hüseyin Mert Yılmaz