-

Karasu Şehir Stadı’nda BAL 4.Grup son maçına çıkan Karasuspor, rakibi Erenlerspor ile 1-1 berabere kaldı. İddiası kalmayan iki takımın karşılaşmasında dostluk kazandı. Her iki takım da sahaya gençlerinden kurulu birer ekiple çıktı ve ortaya tam bir futbol şöleni çıktı.

Maçın ilk golünü 26.dakikada Murat Kaan kaydetti. Bu gole cevap ise 40.dakikada Aykut’tan geldi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda ise Karasuspor adına Selim bir gol daha kaydetti ama ofsayt gerekçesiyle gol geçerli olmadı. Maçta başka gol olmayınca Karasuspor sahadan bir puanla ayrıldı ve grubu 4 puanla tamamladı.

KARASUSPOR 1 – 1 ERENLERSPOR

STAT: Karasu Şehir Stadyumu

HAKEMLER: Ufuk Demircioğlu, Muammer Emre, Ömer Faruk Özkan

KARASUSPOR: Kaan, Muhammet (Çağatay), Haluk, Sinan (Ercan), Ahmetcan, Mustafa, Selim (Kürşat), Bedirhan, Abdulbaki (Yasin), Murat Kaan (Yusuf), Aziz Can

TEKNİK DİREKTÖR: Serdar Ergelen

ERENLERSPOR: Enes Gür, Gökhan, Mert Yıldız (Mesut), Aykut Zafer Mert Yalçın, Enes Diyarlı (Doğukan), Özgür, Kerem Can, Atakan (Mert), Kerim (Hasan)

TEKNİK DİREKTÖR: Gürcan Alkan

GOLLER: Dk.26 Murat Kaan (Karasuspor), Dk.40 Aykut (Erenlerspor)

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.