Sakaryaspor bayan futbol takımında kaleci olarak spor yaşantısını sürdüren Özlem Mina Eşkin, İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Bayan Milli Futbol Takımı seçmelerine gitmeden önce Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nu ziyaret etti. Okul ve spor yaşantısını aynı anda başarılı bir şekilde yürütmeyi başaran Özlem Mina Eşkin bu başarısından dolayı Başkan İspiroğlu tarafından altın ile ödüllendirildi.

 

Milli Takım seçmelerine gitmeye hak kazanan Eşkin açıklamalarında şu ifadelere yer verdi, “Öncelikle derslerimde başarılı olmaya ardından da benim için olmazsa olmaz sporda başarı elde etmeye çalışıyorum. Spor yaşantımın ilk dönemlerindeyim. Bu yolda örnek aldığım iki spor aşığı insan var. Biri bana her konuda yardımcı olan, her anımda yanımda olan Babam Recep Eşkin diğeri ise spora ve sporcuya her konuda yardım etme çabası içerisinde olan ve eskiden de spor ile iç içe büyümüş olan Karasu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Ziyaret sonunda kendisi ile hatıra fotoğrafı çektiren Özlem Mina Eşkin’e başarılar dileyen Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Her an spor ile iç içe yaşayan bir topluluğuz. Karasu’da, sporun her dalında başarı gösteren bir ilçe konumunda. Bizler de geleceğimizin emanetçisi çocuklarımızı bu yönde ilerletmek için tüm imkânlarımızı onlara sunuyoruz. Derslerinde de başarılı olan kızımız Özlem Mina Eşkin’e Karasu’dan Milli Takıma uzanan yolda başarılar diliyorum” dedi.