-

Karasu’nun yeni futbol kulübü Karapınarspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından resmen tescillendi. Karapınar Mahallesi Muhtarı Oğuzhan Öztürk, kulübün ve kulüp logosunun oluşumunda büyük emek veren Karapınar gençliğine teşekkür etti, her türlü destekte bulunacaklarının da sözünü verdi.

Kulübün geçici başkanlığını Nuri Azaklı’nın yaptığını belirten Öztürk, “Murat Durmuş, Selahattin Ocak, Yunus Can, Gürkan Soykan, Hayati Dağ ve Uğur Çelik kulübümüzün kurucu üyeleri arasında. TFF’nin resmi tescili oldu. Sıra genel kurul yaparak yeni yönetim kurulunu oluşturacağız” dedi.

HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ

“Karapınarspor'un her zaman yanındayız. Gençlerimizin sosyal imkanlarını geliştirmesi için de muhtarlık ve kulüp yönetimi olarak çalışmalarımıza başladık” diyen Muhtar Öztürk, “Futbol sahamızla ilgili çalışmalarımızı devam ediyor. Çeşitli kurumlara başvurumuzu yaptık. Hem futbol takımımız hem de mahallemiz gençleri için saha ilgili çalışmalara da başladık” diye konuştu.

Karapınar Mahallesi Muhtarı Oğuzhan Öztürk, “Kulübümüzün tescilinin ardından hayırsever arkadaşlarımızın desteklerini ve bağışlarını da beklemekteyiz. Mahalle gençlerimize hayırlı olsun, her birine teşekkür ediyorum. Yeni sezona hazırız” diyerek sözlerini tamamladı.