Ramazan Marmara'nın haberi

-

Karasu Güvenspor, 1.Amatör Küme 4.hafta maçında evinde ağırladığı Kuyumculluspor’u farklı mağlup etti. Maça üstün başlayan Güvenspor, maçın 8. ve 14.dakikalarında Eray Erbay’ın golleriyle 2-0 öne geçerek ilk dakikalardan itibaren baskın bir oyun ortaya koymaya başladı. 19.dakikada Orhan Baki ile skoru 3-0’a getiren Karasu Güvenspor, ilk yarıyı bu skorlarla galip tamamladı.

İkinci yarı ise orta alan mücadelesiyle başladı. Dakikalar 67’yi gösterdiğinde Güvensporlu futbolcu Eray Reis, takımının 4.golünü kaydetti ve skoru 4-0’a çıkardı. Beşinci gol ise 72.dakikada Muhammet Emin’den geldi: 5-0

Bu gollerin ardından Kuyumculluspor’dan Mert sahneye çıktı ve 82.dakikada takımının ilk golünü kaydetti. Bu golle skor 5-1 oldu. Maçın son golünü ise Karasu Güvenspor’un genç oyuncusu Yavuz kaydetti. 84.dakikada gelen bu golle skor 6-1 oldu ve maç skorla tamamlandı.

Karasu Güvenspor 6-1 Kuyumculluspor

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Hasan Kösemen, Alihan Erkal, Buğra Akbaba

KARASU GÜVENSPOR: Recep (Sercan), Abdülsamet (Furkan), Fatih (Gökhan), Murat Temoçin, Murat Şahin, Ömer (Yavuz), Eray Reis, Orhan Baki, Muhammet Emin, Eray Erbay, Özgür (Barış)

ANTRENÖR: Hasan Şahane Sayılı

KUYUMCULLUSPOR: Ufuk, Mehmet, Enes, Tuğrul, Mehmet Can (Muhammet Ali), Cihan, Erkan, Ebubekir (Özgür), Ali Rıza (Uğur), Mehmet İskender, Dursun

ANTRENÖR: Rıdvan İskender

GOLLER: Dk.8 ve 14 Eray Erbay, Dk.19 Orhan Baki, Dk.67 Eray Reis, Dk.72 Muhammet Emin, Dk.84 Yavuz (Karasu Güvenspor), Dk.82 Mert (Kuyumculluspor)