-

Süper Lig’e yükselme yolunda Play-Off maçlarının sonuncusunda Büyükyanıkspor’u 4-2’lik skorla geçen Karasu Güvenspor, grup lideri Akyası Akınspor ile 7 puanla eşit duruma geldi. Akyası ekibi, 6 averajla liderken Karasu Güvenspor 3 averajla ikinci sırada yer buldu.

Maçın ilk golü, Rıdvan’ın ayağından 5.dakikada geldi ve Karasu Güvenspor 1-0 öne geçti. 29.dakikada Burak’ın penaltı vuruşundan gelen golle Büyükyanıkspor 1-1’lik eşitliği sağladı. Bu golden hemen sonra Barış sahneye çıktı ve Büyükyanıkspor’u 1-2 öne geçirdi.

Maçın ikinci yarısında beraberlik golü Orhan Ekşi’nin penaltı golüyle geldi ve Güvenspor 2-2’lik eşitliği sağladı. Orhan Baki’den gelen gol, Karasu Güvenspor’u 3-2 öne geçirdi. Maçın sorunu ilan eden gol ise Samet’ten geldi ve maç 4-2 bitti.

Karasu Güvenspor, farlı galip gelmesine rağmen Akyazı Akınspor’un da farklı galip gelmesi nedeniyle 7’şer puanla eşit duruma geldi. Süper Lig yolunda yükselme şansı, Akyazı ekibiyle oynanacak olan maça kaldı. Maç, 21 Nisan Perşembe günü Erenler 2 No’lu sahada oynanacak.

KARASU GÜVENSPOR 4-2 BÜYÜKYANIKSPOR

SAHA: Erenler 1 No’lu Saha

HAKEMLER: Sinan Bilgin, İlker Yanık, Ömer Yeşiltaş

KARASU GÜVENSPOR: Fatih Kılıçkan, Oğuzhan, Fatih Çolak, İlhan, Albay Muzaffer, Abdulsamet, Muhammet, Orhan Ekşi, Orhan Baki, Rıdvan, Sezer

ANTRENÖR: -

BÜYÜKYANIKSPOR: Kemal, Baki, Aziz, Samet, Emre, Onur, A.Kubilay, Oğuz, Furkan, Barış, Burak

ANTRENÖR: -

GOLLER: Rıdvan, Orhan Ekşi (pen.), Orhan Baki ve Samet (Karasu Güvenspor), Burak (pen.), Barış, (Büyüyanıkspor)