-

Süper Lig yolunda Play-Off grubunun ikinci maçına çıkan Karasu Güvenspor, rakibi Sakarya SHÇEKSpor’u tek golle geçti. Maça baskılı başlayan Karasu Güvenspor’un 14.dakikada attığı gol, ofsayt nedeniyle sayılmadı. Bulduğu pozisyonları da değerlendiremeyen Güvenspor, ilk yarıyı 0-0 tamamladı.

İkinci yarıya da baskın başlayan taraf temsilcimiz Güvenspor oldu. Rakip kaleyi çok kez zorlayan Karasu Güvenspor, Rıdvan’ın yerine 60.dakikada oyuna giren Enes’le buldu. 62.dakikada Muzaffer’in ortasına şık bir kafa vuruşu yapan Enes, topu ağlara gönderdi.

Bu golden sonra da rakip kaleyi yoklayan Güvenspor’un farkı arttırmasına Sakarya SHÇEKSpor kalecisi İbrahim Berkay engel oldu. Maçta başka gol olmayınca temsilcimiz maçı 0-1 önde tamamlayarak üç puanın sahibi oldu.

Karasu Güvenspor, Sakarya 1.Amatör Lig Play-Off 3.Grup’ta son maçını Büyükyanıkspor’la oynayacak. Süper Lig biletini son maça saklayan Güvenspor, bu maçta galip gelirse gruptaki son maçların skorlarına göre her ekibin de akıbeti belli olacak.

SAKARYA SHÇEKSPOR 0-1 KARASU GÜVENSPOR

SAHA: Erenler Atatürk 2 No’lu Saha

HAKEMLER: Oğuzhan Yiğit, Karpuz Murat Taşçıkar, Beytullah Yiğit

SAKARYA SHÇEKSPOR: İbrahim Berkay, Ali Osman, Gökhan (Abdulsamet), Murat Demir, Murat Aslan (Erkan), Eray, Übeyde, Fatih (Onur), Elyasa, Furkan, Ömer

ANTRENÖR: -

KARASU GÜVENSPOR: Fatih Kılıçkan, Oğuzhan, Fatih Çolak, İlhan, Albay Muzaffer, Abdulsamet, Muhammet, Orhan Ekşi, Orhan Baki, Rıdvan (Enes), Sezer (Yavuz)

ANTRENÖR: -

GOLLER: Dk.62 Enes (Karasu Güvenspor)