-

1.Amatör Lig Play-Off 1.Grup son maçında Kızılcıkspor, cumartesi günü saat 22:00’da Erenler Stadı’nda Adapazarıspor’a konuk oldu. Sakarya Süper Amatör Lig’e yükselme hesaplarını son maça bırakan Kızılcıspor, taraftar desteği ve üstün oyununa rağmen maçtan bir puanla ayrıldı. Kızılcık ekibi sahaya Genel Kaptan Berat Alemdar’ın vefat eden babası Mehmet Alemdar’a taziyede bulunan bir pankartla çıktı.

20.dakikalarda Tunahan’ın sol kanattan ceza sahası içine yaptığı nefis ortayı, şık bir kafa vuruşuyla ağlara gönderen Onur Kurt’un golü, ofsayt nedeniyle sayılmadı. Dakikalar 39’u gösterdiğinde Ali Şükrü’nün ceza sahası içinde düşürülmesine hakem penaltı verdi. Topun başına gelen Berat Ağaoğlu, topu ağalara göndererek Kızılcıkspor’u 0-1 öne geçiren golü kaydetti.

Bu golün ardından sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortayı Ali Çağdaş, kafa vuruşuyla Onur Kurt’un önüne indirdi. Onur Kurt’un şutu ağlarla buluştu ama hakem bu golü de ofsayt nedeniyle saymadı. İlk yarı 0-1 sona erdi.

İkinci yarıda Oğuzhan Öz’ün rakibi İrfan Ocak’a ceza sahasında yaptığı hareketi hakem penaltı olarak değerlendirdi. İrfan Ocak, değerlendirdiği penaltı vuruşunu gole çevirdi ve 1-1’lik eşitlik sağlandı. Maç bu skorla bitti. Maç sonrası Kızılcıkspor tribünleri futbolcularını çağırarak uzun süre alkışladı.

Bu skorla maçın sona ermesi nedeniyle Kızılcıkspor, Süper Amatör Lig’e yükselme hesabını bir maça daha bırakmak zorunda kaldı. 1.Amatör Lig Play-Off 1.Grup’ta 7 puana sahip Adapazarıspor, 9 averajla lider bulunurken Kızılcıkspor, aynı puanla 4 averajla ikinci sırada yer aldı.

Adapazarıspor ile Kızılcıkspor arasında oynanacak olan maçla Süper Lig’e çıkacak olan takım belli olacak. Maç, 22 Nisan Cuma günü saat 22:00’da Erenler 2 No’lu sahada oynanacak.

ADAPAZARISPOR 1-1 KIZILCIKSPOR

SAHA: Erenler Stadı

HAKEMLER: Levent Gümüşdere, Önder Demir, Ömer Faruk Yeşil

ADAPAZARISPOR: Utku, Semih, Samet, Ertuğrul, Bilal, Alihan, Zafer, Bircan, İrfan, Kerem, Muhammed

ANTRENÖR: -

KIZILCIKSPOR: Batuhan, Tunahan, Oğuzhan, Yasin, Emirhan, Aydın, Zafer, Berat, Ali Çağdaş, Ali Şükrü, Onur Kurt

ANTRENÖR: Berat Alemdar

GOLLER: Dk.39 Berat Ağaoğlu (pen.) (Kızılcıkspor), İrfan Ocak (pen.) (Adapazarıspor)