-

Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan Depe’nin kızı İrem Depe, Sivas’ta düzenlenen şampiyonada kıl payı birinciliği kaçırarak ikincilik derecesi ile hem Karasu’yu hem de Sakarya’yı gururlandırmıştı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde forma giyen İrem Depe, haziran ayında Bosna Hersek’te yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda yarışmak üzere milli takım kadrosuna seçildi. Depe, şampiyonada milli forma giyerek Karasu’yu en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyor.

Karate Antrenörü Şevki Abakoç, “Sivas’ta düzenlenen turnuvaya 6 sporcumuzla gittik. Yuşa Yaman Çakar, birincilik elde ederken İrem Depe, ikincilikle bizi gururlandırdı. Diğer sporcularımız ise çok az farkla madalyayı kaçırdı” dedi.

İrem Depe’nin Bosna Hersek’ten altın madalya ile döneceğine inandığını dile getiren Şevi Abakoç, “Bize desteklerini esirgemeyen Karasu Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç ile Karasu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Said İskender’e teşekkür ediyoruz. Sporcularıma güveniyorum, Sivas’ta beklentimizi karşılayan Yuşa Yaman Çakar ve İrem Depe’yi de tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.