-

Karasuspor’un hafta sonu oynayacağı Hendekspor maçı öncesi gerçekleştirilen antrenmanı ziyaret eden Karasu İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol, futbolculara başarı dileğinde bulundu. Kulüp Başkanı Mazlum Yüksel, Kulüp Yöneticisi Volkan Yıldız ve teknik kadro tarafından karşılandı.

Erenlerspor galibiyetinden ötürü futbolcuları tebrik eden Akyol, Hendekspor maçı için de başarılar diledi. “Takım olarak, taraftarımızın ve ilçemizin manevi desteğine ihtiyacımız var” diyen Teknik Direktör Serdar Ergelen, ziyaret için Müdür Akyol’a teşekkür etti.

Karasuspor Kulüp Başkanı Yüksel Mazlum da ziyaretten ve ikramdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Saha içinde takımımız mücadele ediyor. Saha dışında da taraftarımızın ve ilçemizin mücadelesi olmazsa olmaz. Destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.