-

Ramazan ayı boyunca Karasu Spor Salonu’nda oynanan maçların ardından Ramazan Voleybol Turnuvası sona erdi. Bu yıl ilk ez düzenlenen voleybol turnuvasının şampiyonu finalde rakibi Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler takımını finalde 3-2’lik skorla mağlup eden Kartaş Granit oldu.

Grup maçlarının ardından A grubundan Kartaş Granit ve Huzur Güvenspor; B grubundan ise Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler takımı ile Aziziye Gençlik takımı finale yükselerek 1.’lik ve 2.’lik maçı ile 3.’lük ve 4.’lük maçlarını oynadı.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

Final maçı, Karasu Spor Salonu’nda 26 Nisan Salı günü oynandı. Maçlar sonunda Kartaş Granit, turnuva birincisi oldu. Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler takımı ikinci, Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinden oluşan Huzur Güvenspor ise turnuva üçüncüsü oldu. Aziziye Gençlik de dördüncü olarak tamamladı.

Dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Belediye Başkan Yardımcıları Hüdaver Ağun ve İsmail Karakaş ile Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç verdi.