-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Serdivan Sakarya Spor Salonu’nda düzenlene olağan genel kurulunda Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Sakarya Başkanı Yaşar Zımba, aldığı oylarla güven tazeledi. Divan Kurulu’nda Enver Toçoğlu, Muammer Güneş ve Ferruh Sezgin yer aldı.

Başkan Zımba’nın üç yıl önce olduğu gibi bu Olağan Genel Kurul’da da karşısına rakip çıkmadı. 623 delegeden genel kurula katılan 488 kişinin oyunu alarak yeni yönetimiyle kuruldan başarıyla çıktı. Koronavirüs salgınının olmadığı dönemde 412 oy alarak başkan seçilen Başkan Zımba, pandemi şartları ve Koronavirüs nedeniyle katılamayan bazı delegeler olmasına karşın daha yüksek oy aldı.

REKOR OY ALDIK

Başkan Yaşar Zımba’nın yeni yönetim listesinde Karasu’dan yedi isim dikkat çekti. Yönetim kurulu asil üyeliğinde Mustafa Püskül ve Hasan Özkan; yönetim kurulu yedek üyeliğinde, Ahmet Şen, Şefik Kır ve Recep Erbaş; onur kurulunda Muammer Coşkun, disiplin kurulu yedek üyeliğinde ise İdris Demirci yer aldı.

Katılımcılara desteklerinden ötürü teşekkürlerini ileten ASKF Başkanı Zımba, “Ben inanıyorum karantinada olan, Koronavirüs’e yakalanan, birçok delegemiz gelebilseydi belki 550-600 rekor oy alırdık. Rakip çıksa da fark atardık. Rakip bile yokken, pandemi ve korona zamanı buraya gelerek destek olanların önünde ancak saygı ile eğilir, ben de eğiliyorum” dedi.