-

Karasuspor’da alt yapı çalışmalarımız devam etmektedir diyen Karasuspor Gelişim Koordinatörü Ersin Türker; “Pandemi süresinde yaklaşık iki ay çalışmalarımıza ara vermek zorunda kaldık. Ancak Ağustos ayının 15’şinde tekrardan çalışmalarımıza başlayarak çalışmalarımıza başladık. Karasuspor’un alt yapısında şu anda 200 sporcu ile Zeki Nalçacıoğlu ve Kenan Tiryaki nezaretinde haftanın dört günü çalışmalarımız devam etmektedir”

SAĞLAM ALT YAPI

Bizler Karasuspor olarak, güçlü temeller üzerine inşa edilmiş bir alt yapı sisteminin önemine inananlardanız diyen Türker, “Bu sistemi başarıya dönüştürmeye devam ediyoruz. Amacımız, kulübümüzün yeni nesiller üzerindeki misyonu olan iyi birey, iyi yurttaş ve iyi sporcular yetiştirme adına yetenekli oyuncuları altyapımızda lisanslı birer futbolcu yapmaktır”

FELSEFEMİZ FAYDALI NESİL YETİŞTİRMEK

İstediğimiz seviyede olmayan oyuncularımızın da futbol eğitimlerini devam ettirip, serbest zaman değerlendirmesi ve bir sosyal etkinlik kapsamında spor yapmalarını sağlamaktır. Her şeyden önce çocuklarımızın sağlığını düşünmek zorundayız. Felsefemiz futbolcudan önce, ailesine, çevresine ve kendisine faydalı olacak nesiller yetiştirmektir.

ÖNLEMLER ALINDI

200 sporcumuz ile çalışmalarımıza devam ederken tüm önlemlerimizi aldığımızın altını çizmek isterim. Koronavirüs önlemleri kapsamında sporcularımızın ateş kontrolü ve dezenfekte olmaları noktasında tüm önlemlerimiz alınmıştır. 2005 ve 2015 arası doğumlu tüm öğrencilerimize kapımız açıktır. Kayıtlarımız ise devam etmektedir” diyerek açıklamalarına son verdi.