-

Sezon öncesi Karasupor’un BAL’a (Bölgesel Amatör Lig) katılması için taraftarlar TFF’ye (Türkiye Futbol Federasyonu) lige katılma bedelini son gününde yatırdı. Eski yönetimde boşalan başkanlığa Karasuspor sevdalıları sahip çıkarak takımın BAL’a katılma hakkını kazandırdı. Daha önce Karasuspor formasını da terleten Karasuspor sevdalılarından Cihat Ekşi ve geçmiş dönemlerde Karasuspor’da yöneticilik yapan Yüksel Mazlum’un destekleriyle başlatılan kampanyada TFF’ye 22 bin TL yatırıldı.

Çarşamba günü sezonu açmayı planlayan Karasuspor, ilk idmanlarına Pazartesi günü Karasu Şehir Stadı’nda başlayacak. Kar yağışı nedeniyle sezonun açılışını ileri bir tarihe erteleyen sarı kırmızılı takımın eski Antrenörü Serdar Ergelen de, takıma geri dönüyor. Geçtiğimiz yıl takımdan ayrılan Ergelen, yeni sezonda bir kez daha takımının yanında olacak. Konu ile ilgili KarasuHaberleri.com İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi’ne açıklama yapan Cihat Ekşi, “Antrenörümüz Ergelen’e hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. Ayrıca, Karasu ve Kocaali çevresindeki mahalleleri araştırıp genç futbolcuları takımımıza kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Takımın başkanı olmadığını hatırlatan ve adaylara kapılarının açık olduğunu ifade eden Ekşi, “Takımımızın başkanı olsa da olmasa da yalnız bırakmayız. Sonuna kadar desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Ayrıca sezon başlangıcında kulübün malzeme ihtiyaçları karşılandı. BAL’a katılım için maddi destek sağlayan herkese teşekkür ederiz.” sözlerine yer verdi.