-

KIZILCIKSPOR'DA YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK (izle):

...

Kızılcıkspor, cumartesi günü Karasu Şehir Stadı’nda ilk antrenmanını yaptı. Bu antrenmanla sezonu açan Kızılcıkspor, “Yolun sonu şampiyonluk” mesajı verdi ve sezona iddialı başladı. Başkan İdris Demirci’nin futbolculara yaptığı konuşma sonrası takım, ısınma ve teknik çalışma yaptı.

Kulüp Başkanı İdris Demirci, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da iddialı başlıyoruz. Şanssızlık sonucu finalde kaybettik. Hedefimiz devam ediyor. Eski takıma ilavelerle iyi bir takım kurduk ve hedef şampiyonluk” dedi.

Amaçlarının sportif başarıdan önce gençlerin ufkunu açmak olduğunu söyleyen Demirci, “Gençlere iyi bir yol açmak istiyoruz. Amacımıza ulaştığımıza da inanıyorum. Böylece sportif başarı da geliyor ve gençlerimiz motive oluyor” şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLUK VURGUSU

Yeni Teknik Direktör Ümit Tiflis ise, “Önümüzdeki sezon birlikte başarılara imza atacağız. Çünkü bu kümenin üzerinde bir kadro kurduk. Mevcut oyuncular da gelen oyuncular da hem karakterli hem başarılılar. Geçen yıl direkten dönüldü ama bu yıl yolun sonu şampiyonluk” dedi.

Takım Kaptanı ve stoper oyuncu Oğuzhan Öz ise, “Geçen yılı unuttuk. Önümüzdeki sezona bakacağız. Yeni oyuncular geldi. Birlikte başarıya ulaşacağız” derken yeni transferlerden forvet arkası oyuncusu Onur Kalyoncu, “Kızılcıkspor iyi bir takım, yukarılara oynayan bir takım. Üç yıldır da takip ediyordum, bu yıl Kızılcıkspor’da olmaktan mutluyum, şampiyonluğu yaşamak istiyorum” ifadelerini kullandı.