-

Pazar günü Karasu Şehir Stadı’nda Sakarya 1.Amatör Lig Karasu Grubu 11.hafta karşılaşmasında Kuruderespor ile Kızılcıkspor mücadele verdi. Lider Kızılcıkspor, maçın ilk 15 dakikasında hakim bir oyun ortaya koydu.

İlk yarıda zaman zaman dengeler değişirken Kuruderespor’un bir atağında top direkten döndü. İlk yarıda Kızılcıkspor da iki net gol pozisyonundan faydalanamadı. İlk yarı 0-0 beraberlik ile sona erdi ve takımlar soyunma odasına bu skorla gitti.

İkinci yarının ilk dakikalarıyla Kızılcıkspor ataklarını arttırdı. 49.dakikada maçın ilk golü geldi ve Ali, Kızılcıkspor’u 0-1 öne geçiren golü ağlarla buluşturdu. Bu gol pozisyonunda Kuruderespor kaptanı Ramazan Köse’nin parmağı çıkıncı oyunu terk etmek zorunda kaldı. Ayrıca Bayram da omzundan sakatlanınca maçı tamamlayamadı.

Kuruderespor, Kızılcıkspor kalesine zaman zaman yaklaşırken, Kuruderespor kalecisi Samet, adeta devleşti ve ikinci yarıda da lider Kızılcık’ın sayısız atağına geçit vermeyerek gole izin vermedi. Maç bu skorla tamamlandı. Kızılcıkspor, 22 puanla liderliğini sürdürdü.

KURUDERESPOR 0-1 KIZILCIKSPOR

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Burat Baş, Sinan Bilgin, Onur Solak

KURUDERESPOR: Samet, Ramazan (Samet), Berkan (Recep), Barış, Bayram (Furkan), Enez, Olgun, Kadir, Muhammet, Zafer, Fatih

ANTRENÖR: Ahmet Alemdar

KIZILCIKSPOR: Batuhan, Tunahan, Yasin, Oğuzhan, Oğuz Kaan, Ömer Faruk, Hakan, Berat (Samet), Sefa Can (Onur), Ali, Mert Can (Necmettin)

ANTRENÖR: Berat Alemdar

GOLLER: Dk.49 Ali (Kızılcıkspor)