Ramazan Marmara'nın haberi

-

Ligin ikinci yarısının başlangıç maçlarında Darıçayırı Beldespor, Sakarya 1.Amatör Karasu Grubu lideri Kızılcıkspor’u konuk etti. Karasu Şehir Stadı’na Pazar günü oynanan maç orta saha mücadelesiyle başladı.

Maçın üstünlüğünü ilk dakikalardan itibaren eline alan Kızılcıkspor, henüz 8.dakikada Onur Kurt ile 0-1 öne geçti. Onur Kurt, gol sonrası basın mensuplarına eliyle kalp işareti yaparak bu golü Almanya’daki eşine armağan etti.

Maçın 29.dakikasında penaltı pozisyonu bulan Kızılcık ekibi, Ali ile durumu 0-2’ye taşıdı. Golden dakikalar sonra topsuz alanda bir sakatlık geçiren Murat Kadri Öztürk, maçı tamamlayamadı ve sahaya gelen 112 sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

İlk yarının bitimine 5 dakika kala yine sahneye Onur Kurt çıktı ve vole vuruşuyla kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydederek durumu 0-3’e getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı ve Kızılcık ekibi soyunma odasına galip gitti.

İkinci yarıda karşılıklı pozisyonla olsa da Kızılcıkspor üstünlüğü devam ettirmeyi başardı. 59.dakikada Mert’in şutu direkte patlayınca Kızılcıkspor 4.golü bulamadı. 81.dakikada gelişen bir pozisyonu iyi takip eden Darıçayırsporlu Onur Mustafa Yılmaz, attığı golle skoru 1-3 yaptı.

Bu golden sadece dört dakika sonra Onur Mustafa Yılmaz, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı ve maç bu skorla sona erdi. Ligin ilk yarısını lider kapatan Kızılcıkspor, puanını 19’a yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

DARIÇAYIRI BELDESPOR 1-3 KIZILCIKSPOR

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Ömer Acar, Abdulsamet Yeşilbaş, Eyüp Ensar Kurt

DARIÇAYIRI BELDESPOR: Ali Yazıcı, Cihan, Servet (Onur), Murat Kadri (Volkan), Haldun, Oruçay, Ömer, Süleyman, Ali Öztürk, İbrahim, Muhammet Salih (Atilla)

TEKNİK DİREKTÖR: Fikri Şenel

KIZILCIKSPOR: Batuhan, Yasin, Oğuzhan (Necmettin), Tunahan, Recep (Sabit), Hakan, Ömer Faruk, Ali, Sefa Can (Ali Osman), Onur Kurt, Mert Can

TEKNİK DİREKTÖR: Berat Alemdar

GOLLER: Dk.8 ve 40 Onur Kurt, Dk.29 Ali (Pen.) (Kızılcıkspor), Dk.81 Onur (Darıçayırı Beldespor)

KARTLAR: Dk.85 Onur (Darıçayırı Beldespor)