Geçtiğimiz günlerde Karasu Atatürk Spor Salonu’nda yapılan masa tenisi müsabakaları sonrasında genç kızlarda Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi birinci, Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ikinci ve Karasu Atatürk Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Genç erkeklerde ise, birinciliği Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi, ikinciliği Karasu Anadolu Lisesi elde ederken, Karasu İmam Hatip Anadolu Lisesi üçüncü, Karasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.

 

Yıldız kızlarda birinciliği Kirazlı Ortaokulu, ikinciliği Karasu İmam Hatip Ortaokulu, üçüncülüğü Namık Kemal Ortaokulu elde ederken, Gazi Ortaokulu da dördüncü oldu. Yıldız erkeklerde Gazi Ortaokulu birinci, Karasu İmam Hatip Ortaokulu ikinci ve Manavpınarı Ortaokulu üçüncü gelirken, Namık Kemal Ortaokulu dördüncü oldu.

 

Küçük kızlarda ise birinci Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, ikinci Manavpınarı Ortaokulu, üçüncü Cumhuriyet Ortaokulu ve dördüncü Namık Kemal Ortaokulu oldu. Küçük erkeklerde ise Namık Kemal Ortaokulu birinci, Cumhuriyet Ortaokulu ikinci ve Manavpınarı Ortaokulu üçüncü geldi.

 

Müsabakalar sonrasında başarılı olan okullara ödüllerini Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun ile diğer yönetici ve öğretmenler takdim etti.