-

Kuruderespor ile Darıçayırı Beldespor, Sakarya 1.Amatör Lig Karasu Grubu’nun 9.haftasında Pazar günü Karasu Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maça, Kuruderespor ağırlığını koyarak başladı. Karşılıklı atakların da olduğu 23.dakikada Burhan’dan maçın ilk golü geldi ve Kuruderespor 1-0 öne geçti.

Bu golden 7 dakika sonra da penaltı vuruşundan Ertuğrul skoru 2-0 yaptı. İlk yarıda başka gol olmadı ve her iki takım soyunma odasına bu skorla gitti. İkinci yarıda oyun dengesi kuruldu ve Darıçayırı Beldespor da ataklarıyla rakip kaleyi yokladı.

Dakikalar 50’yi gösterirken Bayram, Kuruderespor’u 3-0 öne geçiren golü ağlarla buluşturdu. 72.dakikada ise yine penaltı kazanan Kuruderespor, Hüseyin’in attığı golle skoru 4-0’a getirdi. Bu golden iki dakika sonra Ali Emir, takımının ilk golünü attı ve skor 4-1 oldu. Kapanış golü ise 77.dakikada Ömer’den geldi. Bu golle maç 4-2 sona erdi.

KURUDERESPOR 4 – 2 DARIÇAYIRI BELDESPOR

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: İlhami Aktaş, Onur Solak, Metin Yılmaz Gürfiliz

KURUDERESPOR: Samet Alkaş, Olgun, Ramazan, Fatih, Enez, Burhan, Bayram, Ertuğrul, Zafer (Alihan), Samet Egelioğlu, Berkan

ANTRENÖR: -

DARIÇAYIRI BELDESPOR: Ahmet, Rıdvan, Oruçay, Haldun, Servet (Erdem), Muhammet, İbrahim, Süleyman, Ali (Halil), Süleyman, Şahin

ANTRENÖR: -

GOLLER: Dk.23 Burhan, Dk.30 Ertuğrul (Pen.), Dk.50 Bayram, Dk.72 Hüseyin (Pen.) (Kuruderespor), Dk.74 Ali Emir, Dk.77 Ömer (Darıçayırı Beldespor)