-

Karasuspor, Sakarya Süper Amatör Lig C Grubu 6.hafta maçında Karasu Şehir Stadı’nda Hayreddinspor’u konuk etti. Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir futbol ortaya koyan lider Karasuspor, taraftar desteğiyle rakibine pres uyguladı.

Maçın henüz 8.dakikasında Ozan ile sarı-kırmızılı ekip 1-0 öne geçti. Bu golden yedi dakika sonra Burak skoru eşitledi ve 1-1’e getirdi. İlk yarının uzatma dakikasında Bedirhan, skoru 2-1’e taşıdı. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya da baskın başlayan ekibimiz 64.dakikada Kutay ile skoru 3-1’e çıkardı. Rakibin farkı kapatma çabalarına fırsat vermeyen Karasuspor, Maçın bitimine bir dakika kala Berkhan ile penaltıdan bulduğu golle skoru ilan etti. C Grubu lideri Karasuspor, 4-1’lik galibiyet ile liderliğini sürdürdü.

.

KARASUSPOR 4-1 HAYREDDİNSPOR

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Görkem Cesur, Cafer Özbay, Seçkin Tezcan

KARASUSPOR: İsmail Çiçek, Yasin, Mehmet Çağatay, Ozan, İsmail Devecioğlu, Bedirhan, Hacı Bilal (Tugay), Berkhan, Furkan (K.Yasin), Mertcan (Kerem), Kutay

TEKNİK DİRKETÖR: Zeki Çakır

HAYREDDİNSPOR: A.Orkun, Berat, Emrecan (M.Bilal), B.Arda, Samet (Yiğit), Sait, Burak, Sabahattin, Mustafa, H.Yasin, Berk (Erkancan)

TEKNİK DİRKETÖR: Tahsin Öz

GOLLER: Dk.8 Ozan, Dk.45+1 Bedirhan, Dk.64 Kutay, Dk.89 Berkhan (pen) (Karasuspor), Dk.15 Burak (Hayreddinspor)