-

Kızılcıkspor ile Karasu Güvenspor Sakarya 1.Amatör Karasu Grubu’nun 9.haftasında Karasu Şehir Stadı’nda Pazar günü karşı karşıya geldi. Orta saha mücadelesiyle başlayan maçta karşılıklı ataklar olsa da takımlar bu ataklardan faydalanamadı.

Lider Kızılcıkspor, maç üstünlüğünü zaman zaman ele geçirse de, rakibi Karasu Güvenspor bu ataklara geçit vermedi ve Kızılcık kalesini sık sık yokladı. İlk yarıda her iki takım da gol bulamayınca soyunma odasına golsüz berabere gidildi.

İkinci yarıya Kızılcıkspor biraz daha baskın başladı. İkinci yarının ilk çeyreğinde Kızılcıkspor’un sağ kanattan Mert Can Hancı ile yaptığı atakta Güvenspor kalecisi Fatih, başarılı bir şekilde gole geçit vermedi.

Dakikalar 78’i gösterdiğinde Orhan Baki, maçın gol perdesini açtı ve takımını 0-1 öne geçiren gole imza attı. Bu golden sadece 7 dakika sonra maçta hakem kararlarına itirazların gelmesi üzerine gergin anlar yaşandı. Futbolcuların tartışmasına taraftarlar da eklenince polis sahaya girerek tarafları ayırdı.

Maçın uzatmalarında Karasu Güvenspor’da oyuna sonradan giren Yavuz dakikalar 90+4’ü gösterdiğinde takımının ikinci golünü kaydetti. Bu golden sonra da sahada gerginlikler yaşanınca Rıdvan, hakem Furkan Şen’den direkt kırmızı kart gördü.

Karasu Güvenspor maçı 10 kişi tamamladı ve maçta başka gol olmadı. Bu mağlubiyetle Kızılcıkspor sahadan puansız ayrılsa da 19 puanla liderliğini sürdürdü. Karasu Güvenspor ise puanını 14’e yükselterek grupta üçüncü sırada yer aldı.

KIZILCIKSPOR 0 – 2 KARASU GÜVENSPOR

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Furkan Şen, Şeref Kerem Ayvaz, Furkan Köknar

KIZILCIKSPOR: Batuhan, Oğuzhan, Yasin, Emirhan, Ömer Faruk, Samet (Oğuz Kaan), Berat (Hakan), Ali (Özgür), Sefa Can, Onur Kurt (Mert Can Hancı), Gökhan

ANTRENÖR: Aydın Zandolu

KARASU GÜVENSPOR: Fatih, Nihat Eray Erbay, Murat Temoçin, Murat Şahin, Eray Reis (Rıdvan), Muhammet Emin Hamarat, Abdulsamet, Muhammet Şengönül, Enes (Yavuz), Orhan Baki

ANTRENÖR: -

GOLLER: Dk.78 Orhan Baki, Dk.90+4 Yavuz (Karasu Güvenspor)

KARTLAR: Dk.90+4 Rıdvan (Karasu Güvenspor)