Ramazan Marmara'nın haberi

-

Kuyumculluspor ile Kızılcıkspor, Sakarya 1.Amatör Küme Karasu Grubu 5.haftasında Karasu Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Orta saha mücadelesiyle başlayan maçta, iki takımda ilk dakikalarda fazla pozisyon bulamadı.

Maçın ilk çeyreğinin tamamlanmasına yakın saha üstünlüğünü ele geçiren Kızılcıkspor, maçın ilk golünü kaydetti ve 21.dakikada Onur Kurt ile 0-1 öne geçti. Yeşil-Beyazlılar, Bu golden üç dakika sonra da Mert Can ile skoru 0-2’ye getirdi.

İlk yarının bitimine dakikalar kaldı derken Ali ile skor 0-3 oldu. İlk yarıda 4 dakika uzatmaya gidildi ve uzatmaların bitimine saniyeler kala da Mert Can sahneye çıktı. Başarılı oyuncu takımının dördüncü, kendisinin ise ikinci golünü atarak ilk yarıyı kapatan golü attı ve skoru 0-4 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda da Kızılcıkspor rakibi Kuyumculluspor’a göre daha fazla pozisyon buldu. Bu pozisyonlardan birini iyi değerlendiren Sefa Can, 63.dakikada takımını 0-5 öne geçiren golü kaydetti. 74.dakikada rakibine faul yapan kaptan Tuğrul, maçta ikinci sarı karttan kırmızı kart görünce Kuyumculluspor maça on kişi devam etmek zorunda kaldı.

Doksan dakikanın bitimine 4 dakika kala ise yine Mert Can topla buluştu ve kendisinin üçüncü golünü kaydederek skorbordu 0-6 yaptı. Bu galibiyetle Kızılcıkspor puanını da averajını da 12’ye yükselterek gruptaki liderliğini korudu.

Kuyumculluspor 0-6 Kızılcıkspor

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Mustafa Bal, Sude Emir, Furkan Kaya

KUYUMCULLUSPOR: Ufuk (Yavuz), Hakkı, Mehmet, Tuğrul, Uğur, Erkan, Ebubekir, Mert, Özgür, Mehmet, Serdar (Tolga)

ANTRENÖR: Rıdvan İskender

KIZILCIKSPOR: Batuhan (Enes), Ömer, Yasin, Tunahan, Emirhan, Mert Can, Onur Kurt (Necmettin), Ali, Sabit (Recep), Sefa Can, Hakan

ANTRENÖR: Aydın Zandolu

KARTLAR: Dk.74 Tuğrul, Kırmızı Kart (Kuyumculluspor)

GOLLER: Dk.21 Onur Kurt, Dk.24, 45+2 ve 86 Mert Can, Dk.42 Ali, Dk.63 Sefa Can (Kızılcıkspor)