-

KARASU'DA MMA KAFES DÖVÜŞÜ MÜSABAKALARI YAPILACAK (izle):

...

Sakarya ilk defa MMA Kafes Dövüşü sporcularını Karasu’da ağırlamaya hazırlanıyor. Dünya, Avrupa ve ülke şampiyonlarının ringe çıkacağı özel organizasyon 19 Haziran Pazar günü saat 19:00’da Lion Club’da sahne alacak.

Bozbey Fighting Championship (BFC) kurucusu olan Karasulu Birol Özbey tarafından organize edilen MMA Kafes Dövüşü müsabakaları, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın girişimleriyle de dövüş sporu severler ile buluşacak.

KAFES DÖVÜŞÜ NEDİR?

BFC kulübü kurucusu Birol Özbey, “MMA Kafes Dövüşü, dizilerde gösterildiği gibi değil. 20 yıldır dünyada, 4 yıldır da ülkemizde yapılan ve federasyonu olan resmi bir spor dalı. Karma dövüş sanatlarından oluşur. Türkiye’de kafes dövüşü diye söylenir. Azerbaycan, Dağıstan ve Rusya’da daha yaygındır. Bu organizasyonu Karasu’ya getirerek Türkiye’de ses getirsin istedik” diye konuştu.

Tüm dövüş sporu severleri Karasu’ya davet eden Birol Özbey, “Karasu’yu bu hafta sonu çetin bir savaş bekliyor. Avrupa Şampiyonu Ahmet Rasim Pala ile Azerbaycan Şampiyonu Tural Asgerov, bir unvan maçına çıkacak. Herkesi keyifli maçlar bekliyor” dedi.

DÜNYANIN GÖZÜ BURADA OLACAK

Organizasyonun Karasu’da gerçekleşmesine öncülük eden Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre de “Karasu ilçemiz bir spor organizasyonuyla dünyaya açılıyor. Esnaf Odası olarak bu organizasyona destek olduk. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Kafes dövüşü sporu ile dünyanın gözü Sakarya’da ve Karasu’da olacak” şeklinde konuştu.