-

Amatör müsabakalara ara verilmesinin fırsat bilinmesiyle Karasu Şehir Stadı’nda başlatılan çalışmalarda sona yaklaşıldı. Stadyumun 800 olan kapasitesi yaklaşık 400 kişi arttırılarak bin 100’e çıkartılıyor.

Eski tribünlerin yerinden kaldırıldığını, bir kısmının kale arkasına yerleştirildiğini belirten Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Eski tribünlerin bir kısmı da 32 Evler Spor Kompleksi’ne taşındı. Bu tesis de 300 kişilik tribüne sahip oldu” dedi.

Pazar günü tırlar eşliğinde taşınan eski tribünlerin taşınması sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı. Güzergah üzerinde kısa süreli trafik dururken, tribünler güvenli bir şekilde yeni yerine yerleştirildi. Karasu Şehir Stadı’na ise önümüzdeki aylarda yeni tribünlerin getirilerek yerleştirileceği öğrenildi.

Karasu Belediye Başkan yardımcısı İsmail Karakaş ise, 32 Evler Spor Kompleksi’ne yerleştirilen tribünlerin ise boyanarak tadilattan geçirileceği ve üstlerinin kapatılarak her hava şartında kullanılması mümkün hale getirileceğini belirtti.