KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nazım Aktürk'ün haberi

 

ÜÇ HAKEMİN DE HIZI AYNI

 

Bu gün ulusal klasmanda olup Sakarya’yı Türkiye TFF 2. ve TFF 3. Ligi’nde  temsil eden üç hakemimiz olan Erkan Engin, Serkan Önsalın ve  Levent  Gümüşdere, ligin sekteye uğrayan bu günkü sürecinde ne kadar maça çıkmışlar? Ne kadar düdük çalmışlar? Ne kadar dördüncü hakemlik görevi ile taçlanmışlar?

 

Bu soruların karşılığına istatiki bilgiler eşliğinde bakmak istiyoruz. Bunun için de ilk olarak Erkan Engin’le başlayarak, sırasıyla Serkan Önsalın ve Levent Gümüşdere’nin performanslarına göz atacağız.

 

 

ERKAN ENGİN SÜPERDİ

 

Sakarya’nın son yıllarına önemli ölçüde damga vuran, Sakarya Süper Lig hakemliği taşıyan isim olarak ünlenen Erkan Engin’in çıkışı zor, düşüşü ise kolay oldu. Süper Lig’den sonra TFF 1.Ligi’ne, son olarak da TFF 2.Ligi’ne kadar gerileyen Erkan Engin, yeni hakem makamında bakalım neler yapmış?

 

Erkan Engin, Corono Virus salgınına takılan ligin son haftalarında TFF 2.Ligi’nde tam 7 maçta düdük çalmış. MHK, bulunduğu klasmanın tecrübeli ismi olarak Erkan Engin’e Süper Lig’de tam 11 maçta dördüncü hakem olarak görev vermiş. Erkan Engin, dördüncü hakem olarak bir de kupa maçında görev yapmış. Görüldüğü gibi MHK, Erkan Engin’e daha ziyade dördüncü hakem olarak bayağı maç vermiş.

 

 

İŞTE ENGİN’İN KARNESİ

 

TFF 2.Lig maçları:

Amedspor - Hacettepe

Kırklarelispor - Sarıyer

Başkent Akademi - Manisa Fut.Kulup.

Yeni Çorumspor - Samsunspor

Zonguldak Kömür - 1922 Konyaspor

Sarıyer - Tarsus İdmanyurdu

 

 

Dördüncü hakemlik karnesi:

Konyaspor - Antalyaspor

Kayserispor - Denizlispor

Gazişehir - Başakşehir

Alanyaspor - Rizespor

Beşiktaş - Kayserispor

Gençlerbirliği - Göztepe

Trabzonspor - Kasımpaşa

Başakşehir - Gençlerirliği

Konyaspor - Göztepe

Alanyaspor - Beşiktaş

Antalyaspor -  Sivasspor

Antalyaspor – Sivasspor (kupa)