-

KARASU'DA ARTİSTİK CİMNASTİK GÖSTERİSİ (izle):

...

Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Karasu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa olarak bu yıl ilk kez düzenlemiş olduğu ''Artistik Cimnastik Temel Eğitimi Kursu tamamlandı. Kursun bitimiyle birlikte öğrenciler tarafından bir de gösteri programı sahnelendi.

Karasu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen gösteri programı, izleyenlerden tam not aldı. Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Ümit hocamız büyük bir özveriyle yaklaşık 80 öğrenciyle birlikte kursumuzu yürüttü. 21 öğrencimizle de bir gösteri hazırlandı. Daha sonraki zamanlarda tam kadro yapmayı planlıyoruz. Karasu’da jimnastiğin ne kadar ilgi gördüğünü de herkese göstermiş olacağız” şeklinde konuştu.

Gösteri grubu öğrencilerinden 5.sınıf öğrencisi Alaz Naz Tatar, “Bu kurs gayet eğlenceli. Hep beraber spor yapmış olduk. Uzun süredir çalışıyoruz. Bizden sonra gelen gruplar da var. Bizim neredeyse bir yıl oldu. Jimnastik hareketleri öğrendik, Capoeira öğrendik” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

4.sınıf öğrencisi Zeynepcan Seza Celep ise “Çok heyecanlıyım. Güzel olacağını umuyorum. Bu bir ekip çalışması. Herkesin birbirine uyması gerekiyor. Bence herkes bu tür etkinliklere katılmalı” diyerek yaşıtlarına çağrıda bulundu.

Büyük beğeni toplayan gösteri sonrası öğrencilere Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, Karasu Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Hikmet Mut, Karasu Anadolu Lisesi Müdürü Ali İhsan Kılınç ve Artistik Cimnastik Antrenörü Ümit Sarıkaya madalya ile sertifikalarını verildi.