-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Karasuspor, Teknik Direktör Serdar Ergelen ile anlaşmalı olarak yollarını ayırdı. Yönetimden müsaade istediğini ve yönetimden de olumlu yanıt aldığını belirten Ergelen, kariyer hayatına Sapancaspor ile devam edecek.

Karasu’dan ayrılmanın zor olduğunu ve bir yanının da buruk olduğunu belirten Ergelen, “Karasuspor, başarılı isimlerden oluşan bir takım. İnanıyorum ki görevi benden sonra devralacak hocamızla da yeni başarılara imza atacaklar” dedi.

KARİYERİ AÇIK

Sapancaspor’un 3.Lig yolunda ilerleyen 6-7 milyon liralık bütçeye sahip bir kulüp olduğunu belirten Karasuspor Başkanı Yüksel Mazlum, “Serdar Ergelen, daha üst liglerde kariyerini devam ettirebilecek başarılı bir hoca. İnanıyorum ki önümüzdeki yıl kendisini 2.Lig’de de görebiliriz” diye konuştu.

Ergelen’in hedefleri olan bir isim olduğuna da vurgu yapan Mazlum, “Karasu’da verdiği emekler için kendisine teşekkür ediyoruz. Takıma çok şey kattı. Önü açık bir isim ve biz de kendisine destek olduk. Karasu’yu daha üst yerlerde temsil edeceğine inancımız tam” ifadelerini kullandı.

İSMİ AÇIKLAYACAĞIZ

Yeni teknik direktörün ismini BAL statüsünün belli olmasıyla birlikte açıklayacaklarını belirten Başkan Malzum, “Düşüncemizde birkaç başarılı isim var. Henüz açıklamak için erken. Statü belli olsun hem teknik direktörümüzün adını açıklayacağız hem de diğer hocalarımızı belirleyeceğiz” dedi.

TURNUVALAR MERCEK ALTINDA

A takımı haricinde 7 takımla sahada olduklarını ve U19 takımında da hedeflerinin önce Sakarya ardından Türkiye şampiyonluğu olduğunu söyleyen Yüksel Mazlum, Her turnuvada futbolcu inceliyoruz. U19 takımıma başarılı oyuncular katacağız. Belirlediğimiz isimler var. Güçlü bir U19 kadrosu kuracağız. Hedef Türkiye şampiyonluğu” diye konuştu.