Başkan İspiroğlu; “Karasu’ya şık, işlevsel yapısı güçlü nezih bir park kazandırıyoruz. Yeşil alanları, yürüyüş yolları, yeni nesil oyun grupları, kafeteryası, fitness aletleriyle nezih bir ortama sahip olacak parkta ayrıca futbol, voleybol ve basketbol sahaları ile birlikte tenis kortu alanı da yer alacaktır. Parkımız özellikle her yaş gurubuna hitap edecek şekilde halkımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.

 

 “Bu Şehri Seviyoruz, Bu Şehre Aşığız”

 

İhtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde park yapım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Başkan İspiroğlu; “Bu Şehri Seviyoruz, Bu Şehre Aşığız sloganı ile çıktığımız bu yolda her mahallemize bir park sözü vermiştik. Çok şükür şuan için her mahallemizde bir veya birkaç parkımız çocuklarımıza ve mahalle sakinlerimize hizmet vermektedir. İlçemizde yer alan Sahil Park’ın ardından vatandaşlarımızın stres atabilecekleri ikinci bir parkı hizmete sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Yeni parkımızın tamamlanmasıyla birlikte Karasulu vatandaşlarımız ve yaz mevsiminde ilçemize gelen tatilcilerimiz dinlenip nefes alabilecekleri bir alana, çocuklarımız ise doyasıya eğlenecekleri bir oyun alanına kavuşacaklar” dedi.

 

“Karasu’yu Güzelleştirmeyi Önemsiyoruz”

 

“Karasu Belediyesi olarak çalışmalarımız aralıksız sürüyor” ifadelerini kullanan Başkan İspiroğlu; “Bize gelen talepler doğrultusunda Karasu Belediyesi sınırları içinde park yapılabilecek alanları değerlendirmeye çalışıyoruz. Halkımızın hem görsellik, hem dinlenme, hem de nefes alabilecek noktaları daha çok tercih etmelerinden dolayı parklarımız konusunda hassas davranmaya özen gösteriyoruz. Çocuklarımız için oyun grupları, yetişkinlerimiz için spor aletleri parklarımızda halkımızın hizmetinde. Karasu’ya yakışır yeni düzenlemeleri bir bir hayata geçiriliyoruz. Bugünde 32 evler mevkiimizde halkımızın hizmetine sunacağımız parkımızda yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Yeşil bir Karasu için park ve yeşil alan çalışmalarımız devam edecektir. Çünkü ilçemizi güzelleştirmeyi önemsiyoruz. Bu parklarda ilçemiz sakinlerinin huzur ve mutluluk bulmasını diliyorum” şeklinde konuştu.