-

Karasu Belediyesi Spor Okulu, Karasu’nun Aziziye Mahallesi 32 Evler KARSAŞ Spor Tesislerinde, Sakarya Beşiktaş Futbol Okulu, Karasuspor ve Karasu Akademi gibi birçok futbol kulübüne tesislerinin kapısını açarak antrenman fırsatı sağlamaya devam ediyor.

“Aralıklarla turnuvalar düzenleyerek genç sporcuların kendi yeteneklerinden haberdar olmasına ve kendi yeteneklerini başkalarının yetenekleriyle karşılaştırabilmesine fırsat veriyoruz” diyen Belediye Başkan İshak Sarı, “Karasu Belediyesi Spor Okulları bir eğitim yuvasıdır” dedi. Başkan İshak Sarı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İL GENELİNDE ADI DUYULDU

“Çocukların sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak, hayallerine ulaşmalarında yardımcı olmak ve en önemlisi en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın topluma faydalı gençler olarak yetiştirilmesine destek vermek amacıyla kurduğumuz Karasu Belediyesi Spor Okulları yeni bir kuruluş olmasına rağmen ilimiz genelinde adını şimdiden duyurmaya başladı.

Gençleri spora yönlendirme amacıyla 32 Evler KARSAŞ Spor Tesisleri’nde gerekli düzenlemeleri yaparak altyapısı olan spor kulüplerimize tüm desteği ücretsiz veriyoruz. Çocuklarını spor okullarımıza yazdırmak isteyen vatandaşlarımızı Karasu Aziziye Mahallesi 32 Evler KARSAŞ Spor Tesisleri’ne davet ediyoruz”