Sakarya 1.Amatör Lig Karasu Grubu’nda mücadele eden takımlarımızın Play-Off ve Play-Out rakipleri, çekilen kura sonucu belli oldu. Salı günü gerçekleşen ve Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) tarafından çekilen kuralar esnasında Karasulu kulüp temsilcileri de hazır bulundu.

İŞTE RAKİPLER:

Ligi lider tamamlayan Kızılcıkspor, Play-Off’ta Adapazarıspor, Hendek Yeşiller ve Yuvalak takımlarıyla karşı karşıya gelecek. Kızılcık ekibi ilk maçını Hendek Yeşillerspor ile yapacak.

Ligi ikinci sırada tamamlayan Karasu Güvenspor ise Sakarya SHEÇK, Akyazı Akınspor ve Büyükyanıkspor oldu. Karasu Güvenspor da ilk maçında Akyazı Akınspor ile oynayacak.

Ligi dördüncü tamamlayan ve ligde kalma mücadelesi verecek olan Kuruderespor, Play-Out grubunda Acıelmalıkspor, Yenialandüzüspor ve Hendek Gençlikspor ile karşılaşacak. Kurudere ekibi, ilk maçını Hendek Gençlikspor ile yapacak.

NASIL OYNANACAK?

Play-Off, tek devreli lig usulüyle oynanacak. Gruplarındı lider tamamlayan takımlar bir üst lige çıkacak. Play-Out’ta ise ilk ikiye giren takımla Sakarya 1.Amatör Lig’e çıkacak. Diğer iki takım ise 2.Amatör Lig’e düşecek. İlk maçlar 3 Nisan Pazar günü oynanacak.