KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi
Nevtan Angün'ün haberi


 

Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, tedbirler kapsamında sona eren sportif faaliyetler sonrası, Karasu Şehir Stadı ve Karasu Spor Salonu’nda nöbetleşe olarak bakım onarım çalışmalarının yürütüldüğünü belirtti. Salgın tehlikesi öncesi yoğun bir spor programı ile Sakarya’da dikkat çektiklerini belirten Ataç, “Spor salonumuzda haftanın yedi günü antrenman ve kurslar gerçekleştiriliyordu. Şubat ayı başında, dört ay sürecek bir okul sporları müsabakaları başlamıştı. Fakat Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu müsabakaları bitirdik. Gençlerimizin ve çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemli” ifadelerini kullandı.

 

Sabırsızlıkla bekliyoruz

 

Karasu Şehir Stadı’nda ise yine salgın öncesi süper amatör ve 1.amatör lig müsabakalarının düzenli olarak sürdürüldüğünü dile getiren Kemal Ataç, “Liglerin bitmesine bir hafta kala ve play-off müsabakaları öncesi maçlar iptal edildi. Devam edilmesi durumunda Nisan ayı başlarında 2.amatör küme ligi başlayacaktı. İlk defa sportif faaliyetlere bu kadar ara verdik. Tesislerimiz de biz de sporcularımıza kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Süreci birlikte atlatalım

 

Sportif faaliyetlerin yeniden başlamasıyla birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin tüm personeliyle özverili bir şekilde yeniden çalışacaklarını belirten Ataç, “Temennimiz, ülkemizdeki salgın tehlikesinin bir an önce kalkması ve bu süreci en az kayıpla atlatmamız. En kısa sürede tekrar spor dolu günlere kavuşmayı ümit ediyoruz. Bu süreci en kısa sürede atlatmak için uyarılara ve tedbirlere uyalım. Evimizde kalalım. İmkanlar ölçüsünde evimizde spor yapmaya devam edelim” dedi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: